Rochii de mireasa Ploiesti
www.videoprofesional.eu
Rochii de mireasa ieftine
Despre noi
Portofoliu
Servicii Foto
Blog
Contact
Acces Clienti
Invitatii de nunta Ploiesti
Plicuri de bani
Rochii de mireasa Ploiesti
Cursuri de dans in Ploiesti pentru miri
Marturii botez Ploiesti
Tablou de nunta
Fotograf nunta Ploiesti
Organizari nunti Ploiesti
Mos Craciun de Inchiriat Ploiesti
Limuzina de inchiriat in Ploiesti
Cadouri Personalizate
Agentii de turism Ploiesti
Calendare 2013
Blog HD
Videoprofesional ofera clientilor posibilitatea gazduirii intregii filmariin format HD pe website cu acces privat, parola si user la alegere. Servicii foto-video profesionale, filmari nunti Ploiesti, Valea Prahovei, Cheia, Sinaia, Comarnic, Busteni, Azuga, Pitesti, Bucuresti, Valcea.
Tags: rochii de mireasa, rochii de mireasa Ploiesti, rochii de mireasa second hand Ploiesti, rochii de mireasa ieftine, rochii de seara, rochii de seara ploiesti, rochie mireasa Ploiesti, rochii de seara, rochii elegante, rochii de seara Ploiesti, vand rochie mireasa, rochii de mireasa ieftine Ploiesti, rocii de mireasa 2011, rochii de mireasa modele noi, rochii de mireasa simplea.
Fabrica de accesorii de nunta Ploiesti

Povestea corsetului si popularitatea acestei piese-cult se leaga de fascinatia formei si, mai ales, de formele corpului feminin.
Corsetul a aparut ca piesa de lenjerie intima, care avea rolul de fundament al ansamblului vestimentar. Purtat intens timp de patru secole în moda de curte, în Renastere, baroc si rococo, pâna la începutul secolului al XX-lea, corsetul a fost adaptat diferitelor mode si idealuri de frumusete. S-au purtat corsete care exagereaza bustul, altele care subtiaza talia, corsete care dau corpului un aspect tubular sau de clepsidra, corsete sub-bust sau corsete peste sold, mini-corsete pentru talie, asemanatoare cu centurile late din zilele noastre.
Corsetul a aparut în secolul XVI, în acel moment scopul lui fiind de a împinge sânii în sus si de a crea un contrast între abdomenul rigid si curbele sânilor.
Zilele de glorie ale corsetului au venit însa în perioada victoriana când se punea mare pret pe silueta în forma de clepsidra, cu talia foarte subtire. Astfel, în jurul anilor 1840-1850, sireturile se strângeau pâna la limita, iar ca întarituri, se foloseau bucati de otel sau oase de balena.
Femeile din zilele noastre sunt în continuare fascinate de aceasta piesa de vestimentatie, corsetul fiind în topul preferintelor mireselor.
Daca umerii, talia si soldurile sunt aproximativ egale, poti alege o rochie de mireasa generoasa, cu multe pliuri si cu un corset brodat. Cu asa linii, formele tale vor deveni mai proeminente si mai feminine.
Daca te bucuri de un trup "clepsidra", cu o talie subtirica si foarte bine conturata, alegerea unei rochii pe corset ar fi ideala, pentru ca îti va sublinia si mai mult frumusetea taliei.
Corsetul nu este o alegere potrivita pentru miresele cu o constitutie robusta. Desi se spune ca un corset subtiaza talia, de cele mai multe ori scoate în evidenta exact ceea ce trebuie ascuns. Alege mai bine o rochie dintr-o singura piesa, cu talia mai înalta si cu mâneci trei sferturi.
De asemenea, si miresele mignone trebuie sa evite corsetul, întrucât acesta va sublinia si mai mult lipsa înaltimii. Nu alege rochii cu talie bine definita sau tinute de mireasa din doua piese. Daca vrei sa creezi impresia de înaltime si alungire, orienteaza-te cel mai bine catre o talie “imperiala” (imediat sub bust) si cu o linie a rochiei usor evazata.
Cu toate acestea, valabil pentru toate miresele, ar fi indicat sa purtati, macar pe sub rochie, un corset care sa strânga talia, în asa fel încât, atunci când va relaxati, sa nu re lelaxeze si... burtica.

Trimite un anunt cu detalii si poze despre rochia de mireasa pe adresa office@videoprofesional.eu

Rochie de mireasa second hand Ploiesti, Rochie de mireasa de vanzare.

Tags: rochii de mireasa, rochii de mireasa Ploiesti, rochii de mireasa second hand Ploiesti, rochii de mireasa ieftine, rochii de seara, rochii de seara ploiesti, rochie mireasa Ploiesti, rochii de seara, rochii elegante, rochii de seara Ploiesti, vand rochie mireasa, rochii de mireasa ieftine Ploiesti, rocii de mireasa 2011, rochii de mireasa modele noi, rochii de mireasa simple.
invitatii de nunta magnetice
Cadouri personalizate
Valid XHTML 1.0 Transitional
Plicuri bani nunta botez
Rochii de mireasa || Rochii de mireasa Ploiesti
©Copyright 2011 www.videoprofesional.eu. Toate drepturile rezervate. Este strict interzisa reproducerea chiar si partiala, sau copierea textului sau a imaginilor de pe acest site.
Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Tool