Filmari Nunti HD
www.videoprofesional.eu
Idei pentru Nunta si Botez
Fotografie Nunta
Despre noi
Portofoliu
Servicii Foto
Blog
Contact
Acces Clienti
Invitatii de nunta Ploiesti
Plicuri de bani
Rochii de mireasa Ploiesti
Cursuri de dans in Ploiesti pentru miri
Marturii botez Ploiesti
Tablou de nunta
Fotograf nunta Ploiesti
Organizari nunti Ploiesti
Mos Craciun de Inchiriat Ploiesti
Limuzina de inchiriat in Ploiesti
Cadouri Personalizate
Agentii de turism Ploiesti
Calendare
 
baloane personalizate
servetele personalizate
Invitatii de nunta
Videoprofesional ofera clientilor posibilitatea gazduirii intregii filmariin format HD pe website cu acces privat, parola si user la alegere. Servicii foto-video profesionale, filmari nunti Ploiesti, Valea Prahovei, Cheia, Sinaia, Comarnic, Busteni, Azuga, Pitesti, Bucuresti, Valcea.
Magneti marturii nunta botez Ploiesti
Rame foto marturii nunta botez Ploiesti
Invitatii nunta botez puzzle Ploiesti
Cutiute bomboniere marturii nunta botez Ploiesti
Cadouri de nunta personalizate. Tablouri de mari dimensiuni de nunta sau botez personalizate cu fotografii de nunta sau botez. Tablourile sunt printate pe canvas ( amestec bumbac/poliester) si inramate pe sasiu de lemn. Printul este rezistent la apa si ofera o buna rezistenta mecanica cat si rezistenta la decolorare. Aceste tablouri sunt foarte rezistente in timp. Tablourile de nunta pot ajunge pana la dimensiunile de 3,75m X 1,25m. Printurile sunt realizate in Ploiesti, iar realizarea unui astfel de talou de nunta dureaza intre 3-4 zile. Tablourile de nunta se pot realiza la orice dimensiune dorita intre 0,26 m pana la 3,75 m. Tabloul de nunta - un cadou perfect pentru cei dragi!

Acum puteti comanda tabloul dumneavoastra personalizat, un cadou perfect de nunta si nu numai. Chiar si pentru botez, puteti comanda un tablou personalizat cu cea mai frumoasa poza a bebelusului dumneavoastra. Daca sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadou doriti sa-i faceti celui drag dumneavoastra, noi va recomandam Tabloul Personalizat. Acesta poate avea orice dimensiune pornind de la 0,26 m pana la 3,75 m. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de email popescuyoana@yahoo.com

Cadouri de nunta Ploiesti

YoYo Design &  Grafic S.R.L.
J 29/296/2010 CUI 26592836
Ploieşti, Str. Cameliei nr.21
Tel: 0720 205836; 0733 866935; E-mail: yoyo.design.and.grafic@gmail.com

Oferta YOYO Design&Grafic pentru tablouri printate pe canvas (amestec bumbac/poliester) şi înrămate pe şasiu de lemn.
Printul este rezistent la apă şi oferă o bună rezistenţă mecanică cât şi rezistenţă la decolorare. Oferta conţine preţurile de achiziţie şi dimensiunile printurilor/graficii. Preţurile nu conţin TVA şi sunt pentru tablouri cu grafica clientului.
Tags: cadouri, cadouri de nunta Ploiesti, cadouri de nunta, tablouri, tablouri de mari dimensiuni, tablou mare, tablou de nunta, cele mai tari tablouri, tablou din panza, tablou canvas, tablouri pictate pe panza, tablouri personalizate, tablouri personalizate Ploiesti, tablou de nunta, tablouri de nunta Ploiesti, Tablou de nunta Ploiesti, cadouri pentru miri.
Lectii de dans pentru miri Ploiesti

Lectii de dans Ploiesti, pentru viitorii mirii, care doresc sa pregateasca un dans special in seara nuntii: Dansatori profesionisti pentru animarea evenimentelor

Cadouri de nunta
Tablouri de nunta, sugestii de cadouri la nunta, tablouri de mari dimensiuni printate, personalizate pe panza speciala foarte rezistenta in timp.
invitatii de nunta magnetice
Cursuri Karate Traditional Ploiesti
Valid XHTML 1.0 Transitional
Filmari nunti Ploiesti || Filmari nunti Sinaia || Filmari nunti Bucuresti
©Copyright 2017 www.videoprofesional.eu. Toate drepturile rezervate. Este strict interzisa reproducerea chiar si partiala, sau copierea textului sau a imaginilor de pe acest site.
Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Tool